Ο μοντέρνος, έξυπνος και φιλικός προς το περιβάλλον τρόπος της μετακίνησης.

Η Ιδέα

Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, όλοι μας δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι ο ηλεκτροκινητήρας θα είναι η λύση για το μέλλον της αυτοκίνησης. Ωστόσο, οι εξελίξεις και οι βελτιώσεις λειτουργούν πραγματικά με ιδιαίτερα γρήγορους ρυθμούς. Οι κατασκευαστές μπαταριών πετυχαίνουν στην τελευταία γενιά μπαταριών ιόντων λιθίου, σαφώς υψηλότερες χωρητικότητες και ταυτόχρονα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και σημαντικά χαμηλότερες τιμές. Οι κατασκευαστές οχημάτων είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν και σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει την παραγωγή τους. Οι περισσότερες κυβερνήσεις καθορίζουν το πλαίσιο και τις βασικές προϋποθέσεις για ταχύτερη εφαρμογή. ... Τα παραπάνω γράφτηκαν πριν μερικά χρόνια. Πλέον, εν έτη 2020 τα πράγματα έχουν αλλάξει.
- Η αυτοκινητοβιομηχανία δίνει την επιλογή στον αγοραστή για αυτοκίνητο με ηλεκτροκινητήρα.
- Οι κυβερνήσεις επιδοτούν την αγορά ηλεκτρικών οχημάτων και την δημιουργία σημείων φόρτισης.
- Ο κόσμος επιλέγει την αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου!
Το δικό μας Όραμα είναι η δημιουργία ενός ιστού από σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, ώστε η μετακίνηση των ανθρώπων που επιλέγουν την αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου, να μπορεί πραγματαικά να είναι χωρίς περιορισμούς!

Γιατί Green Watt Station;

Η GWS είναι ένα EVSE, ισχυρό, μοντέρνο, φιλικό προς το περιβάλλον και έξυπνο. Συνδυάζουμε οπτικά εργαλεία στη διασύνδεση, έτσι ώστε να έχετε το σωστό ποσό πληροφοριών όταν βρίσκεστε σε διαδικασία φόρτισης. Θα απολαύσετε τη χρήση του φορτιστή GWS.

GWS φορτίζει όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Η Green Watt Station υποστηρίζει όλους τους τύπους βυσμάτων. Επίσης έχει την δυνατότητα αναβάθμισης όταν κάποιος τύπος αλλάξει! Δες τους υποστηριζόμενους τύπους…

Τοποθέτηση

Εγκατάσταση και τοποθέτηση φορτιστών για όλους τους τύπους φόρτισης. Κάθε μεγάλη επιχείριση διαθέτει πάρκινγκ για τους πελάτες της. Όπως τα Σούπερ μάρκετ, τα ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα και δομές ψυχαγώγισης. Θα ήταν επιθυμητό και χρήσιμο για τους οδηγούς ηλεκτρικών αυτοκινήτων να έχουν την δυνατότητα να φορτίζουν τα ηλεκτρικά τους οχήματα, κατά την διάρκεια επίσκεψής τους. Λάβετε άμεσα ενημέρωση για το κόστος συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο! Πάρε την προσφορά!

Λειτουργία

Υπάρχουν πολλοί τρόποι, πολλές δυνατότητες και πολλές εναλλακτικές για την λειτουργία και διαχείριση των φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων της GWS. Ενδεικτικά μόνο αναφέρουμε τους εξής: Πλήρη λειτουργία από τον κάτοχο. Λειτουργία από τον κάτοχο με υποστήριξη της GWS. Πλήρη λειτουργία από την GWS. Ο τρόπος λειτουργίας μπορεί να επιλεγχθεί βάση των αναγκών του πελάτη, ώστε να του προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπρωση μπορεί στην πορεία να αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας και διαχείρισης του φορτιστή ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Συντήρηση

Η GWS αναλαμβάνει τον έλεγχο, την συντήρηση, την επισκευή και την αναβάθμιση των συσκευών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Η τήρηση ενός προγράμματος τακτικών ελέγχων και προκαθορισμένων συντηρήσεων, μπορεί να προλαμβάνει πιθανές απαιτήσεις επισκευής. Η GWS παρέχει τον απαραίτητο προγραμματισμό και την παρακολούθηση για την καλή λειτουργία και απόδοση των φορτιστών ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων.

New Features

Δημόσιες εγκαταστάσεις

Χάρτης

Βρες τις εγκατεστημένες μονάδες GWS στον χάρτη.

Πιστοποίηση

Πιστοποίηση σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ΕΕ.

Νέες εγκαταστάσεις

Απαιτήσεις

Απαιτήσεις