Ο μοντέρνος, έξυπνος και φιλικός προς το περιβάλλον τρόπος της μετακίνησης.

Αν δεν σας εμφανιστεί φόρμα συμπλήρωσης στοιχείων, καλέστε μας στο τηλέφωνο 2310523245 για να σας ενημερώσουμε σχετικά με την εγκατάσταση και λειτουργία της δικής σας μονάδας φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Γιατί GWS;

Η GWS διαθέτει την εμπειρία και την τεχνογνωσία ώστε να εγκαταστήσει μια μονάδα φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, ισχυρή, γρήγορη, φιλική προς το περιβάλλον, αλλά και προς τον χρήστη. Συνδυάζουμε οπτικά εργαλεία στη διασύνδεση, έτσι ώστε να έχετε το σωστό ποσό πληροφοριών όταν βρίσκεστε σε διαδικασία φόρτισης. Θα απολαύσετε τη χρήση του φορτιστή της GWS.

GWS φορτίζει όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Η Green Watt Station υποστηρίζει όλους τους τύπους βυσμάτων. Επίσης έχει την δυνατότητα αναβάθμισης όταν κάποιος τύπος αλλάξει! Δες τους υποστηριζόμενους τύπους…

Τοποθέτηση

Εγκατάσταση και τοποθέτηση φορτιστών για όλους τους τύπους φόρτισης. Κάθε μεγάλη επιχείριση διαθέτει πάρκινγκ για τους πελάτες της. Όπως τα Σούπερ μάρκετ, τα ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα και δομές ψυχαγώγισης. Θα ήταν επιθυμητό και χρήσιμο για τους οδηγούς ηλεκτρικών αυτοκινήτων να έχουν την δυνατότητα να φορτίζουν τα ηλεκτρικά τους οχήματα, κατά την διάρκεια επίσκεψής τους. Λάβετε άμεσα ενημέρωση για το κόστος συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο! Πάρε την προσφορά!

Λειτουργία

Υπάρχουν πολλοί τρόποι, πολλές δυνατότητες και πολλές εναλλακτικές για την λειτουργία και διαχείριση των φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων της GWS. Ενδεικτικά μόνο αναφέρουμε τους εξής: Πλήρη λειτουργία από τον κάτοχο. Λειτουργία από τον κάτοχο με υποστήριξη της GWS. Πλήρη λειτουργία από την GWS. Ο τρόπος λειτουργίας μπορεί να επιλεγχθεί βάση των αναγκών του πελάτη, ώστε να του προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπρωση μπορεί στην πορεία να αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας και διαχείρισης του φορτιστή ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Συντήρηση

Η GWS αναλαμβάνει τον έλεγχο, την συντήρηση, την επισκευή και την αναβάθμιση των συσκευών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Η τήρηση ενός προγράμματος τακτικών ελέγχων και προκαθορισμένων συντηρήσεων, μπορεί να προλαμβάνει πιθανές απαιτήσεις επισκευής. Η GWS παρέχει τον απαραίτητο προγραμματισμό και την παρακολούθηση για την καλή λειτουργία και απόδοση των φορτιστών ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων.

New Features

Δημόσιες εγκαταστάσεις

Χάρτης

Βρες τις εγκατεστημένες μονάδες GWS στον χάρτη.

Πιστοποίηση

Πιστοποίηση σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ΕΕ.

Νέες εγκαταστάσεις

Απαιτήσεις

Απαιτήσεις